• Delta i vår namninsamling mot att fasa ut ränteavdraget på lån utan säkerhet: Skriv under här.

Lånforum.se rekommenderar

1. Lendo - Forumets favorit
2. Compricer - Jämför lån (ny)
3. Zmarta - Ett bra alternativ
4. Flexkontot - Nu med Swish, ingen UC
5. Brixo - Lån utan UC
6. Klaralån - Lån utan UC
7. Merax - Lån utan UC
8. Banky - Lån utan UC
9. Nstart - Nystartslån
10. Brixo Privatlån (ny) - Ingen UC
11. Binly - Lån utan UC

MyMoney billån

Svante1

V.I.P & LF entusiast
Poäng: 557
Blev medlem
27 Mars 2022
Meddelanden
1 005
Mottagna reaktioner
430
Poäng
557
Du är alltid väldigt dryg när du kommenterar andras inlägg. Du tror att du kan allt, trycker ner folk jämnt, men ändå är du här på forumet, med andra skuldsatta människor. Ditt sätt hur du svarar till människor är väldigt oschysst, för att du tror att du är bättre än alla andra. ”Förhoppningsvis är de ansvarsfull i sin kreditgivning…” - det är ett klassiskt exempel på vilken skitstövel du är.
Jag ser inget som är drygt i vad Lasseman skrev? Han är bara ärlig? Och jag hade tolkat hans kommentar som att ”Hoppas dom inte lånar ut hur som för att skuldsätta folk ännu mer.
 
  • Nystartslån
  • Lån utan UC

johannsson1

Ny medlem
Poäng: 1
Blev medlem
13 April 2024
Meddelanden
1
Mottagna reaktioner
0
Poäng
1
Om du väntar tills inkomst är uppdaterad och sett till inkomst och befintlig skuld så bör du rimligen kunna få ett billån. Men du har ett uselt betyg, vad beror det på? Det blir inte uselt utan anledning och den anledningen kan vara ett hinder för dig.
Sorry, glömt lösen så ny användare, tror det beror på förfrågningar. Flyttade för 5månader sen. Då tog nya hyresvärden en uc, eon tog en ny uc, bytte bank även de ny uc , så fick typ 3 4 förfrågningar på en månad varpå uc bouncade upp till 14. Helt otroligt. Har lån på kring 48tusen blanco, inga andra lån. Har nu inkomst på 352000.

Har uc nu på 10.2, kollade på en bil för 140tkr. Kan lägga in 40tkr kontant då blir de typ 29procent av bilen. Var ska man söka för bäst chanser för det blir väl som billån då ja lägger in över 20procent i insats. Mvh
 
Ta en titt i Lånforums guide för bästa samlingslån, där finns svar på de vanligaste frågorna runt samlingslån.
Topp